El pas de la 94a Volta Ciclista a Catalunya per Santa Susanna

Dijous, 20 de de març de 2014 a les 00:00
La 94 Volta Ciclista a Catalunya que tindrà lloc entre el 24 y el 30 de març passarà, a la seva primera etapa, per la localitat de Santa Susanna. Aquesta primera etapa comença i acaba a Calella.

La 94 Volta Ciclista a Catalunya que tindrà lloc entre el 24 y el 30 de març passarà, a la seva primera etapa, per la localitat de Santa Susanna

El seu pas per Santa Susanna serà per la nacional II deixant els accessos principals a la localitat tancats de 13:30 a 15:00 hores. Els accessos a la població i a poblacions veÈnes com Pineda, Calella o Malgrat els trobarem a les rutes de la zona marítima: Camí del Mig y passejos marítims.

La edició 94 de la Volta, inclosa a la màxima categoria del ciclisme mundial, la UCI World Tour, tindrà un cartell de luxe, encapçalat pels quatre primers classificats de l'últim Tour de França: Chris Froome, Nairo Quintana, Joaquim "Purito" Rodriguez y Alberto Contador. El Team Sky un dels més forts a nivell internacional portarà un equip molt fort a la prova, ja que recolzaran a Froome homes com Bradley Wiggins o Richi Porte. Dels ciclistes de referència nacional destaquen: Samuel SÈnchez, Dani Moreno, Luis León SÈnchez o Igor Antón. També hi haurà joves promeses com Mikel Landa o Thibaut Pinot. No faltaran els colombians Riboberto UrÈn o Carlos Betancur, com tampoc alguns clàssics: Thomas Voeckler o Ivan Basso. També destaquem la participació del guanyador de la Vuelta a EspaÈa 2013 Chris Horner o el vencedor de la Volta 2013 Daniel Martín.

 

Des de Cycling Santa Susanna, Destinació Turística Esportiva, recolzem a la organització de la Volta Ciclista a Catalunya amb l'objectiu de seguir promocionant el cicloturisme en Catalunya i en concret a Santa Susanna.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23