Advertiments i recomanacions importants per la Festa Major 2014

Divendres, 25 de de juliol de 2014 a les 00:00
Advertiments i recomanacions importants per la Festa Major 2014

Fins el 5 d'agost, venda de llotges (taula i sis cadires) per tota aquella gent que ho vulgui, al preu de 30 ' per tots els dies.

 

Les entrades pel concert, per qui no tingui llotja serà de 5'. Venda 1 hora abans a la plaça Catalunya, entrades limitades (segons aforament), a l'entrada de l'envelat NO es vendran entrades.

 

Ball d'escuma i xeringada: caldrà portar roba adequada per aquest tipus d'activitat, banyador, tovallola, roba vella...

 

Pel concurs de pesca: es poden portar dues canyes i l'esquer. Per poder esmorzar caldrà acreditar-se amb el tiquet corresponent, per comprovar que s'ha participat a l'activitat. La inscripció costarà 8'.

 

Correfoc: la comissió agrairia als veÈns dels carrers per on passa el correfoc (Sant Ramon, Ponent i Montagut), que no hi deixin vehicles ni pertinences que es puguin cremar. Per evitar accidents provocats per la pólvora mullada, es prega no tirar aigua en el transcurs del correfoc. Cal portar roba adequada.

 

 

Queda reservat el dret d'admissió. La regidoria de Cultura es reserva el dret de modificar el present programa, si per causes alienes a la seva voluntat així s'hi veiés obligada i agraeix a tots els qui han ajudat a fer possible una vegada més, la FESTA MAJOR.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23