Festival Micròmetre - Ma Solitud

Diumenge, 3 de de setembre de 2023 de 17.00 h a 22.00 h

Es tracta d'un espectacle de Guillem Albà i hi haurà dues sessions: a les 17 h i les 19 h

El pròxim diumenge 3 de setembre Guillem Albà arriba a Santa Susanna amb el seu espectacle Ma Solitud. Es durà a terme a la Masia de Can Ratés i hi haurà dos passis: un a les 17 h i l'altre a les 19 h. Les entrades tenen un cost de 8 euros i ja es poden adquirir al web d'Entràpolis i a Festivalmicrometre.cat

El nou espectacle de GUILLEM ALBÀ és una tornada a les seves arrels: el seu característic univers visual. Aquesta vegada a través dels titelles i la comicitat de petit format, i una vibrant experiència col·lectiva de proximitat.

Vint-i-cinc minuts de viatge de la comèdia a la poètica, amb les mans com a punt de partida. Aquesta part del cos que ens torna a allò tangible, quotidià i artesanal, i ens reconnecta amb la comunitat.

Mans que han creat la majoria de coses que fem servir. Mans que han desfermat la bellesa més sublim i les més terribles atrocitats. Mans que expliquen les històries que fa tant de temps que ens uneixen. Reivindicar-les perquè no quedin soles i oblidades entre tanta tecla, pantalla i sobre informació. Una experiència singular per recordar la importància del que és humà, senzill i compartit.

Aquest espectacle d'humor i emoció artesanal s'adapta a la singularitat de cada espai. Una peça curta amb un format íntim tant per sala com per aire lliure.

Quin cost té:

8,00€

Masia de Can Ratés

Montseny, s/n - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Segons activitats
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 12.06.2023 | 16:07