Festival Micròmetre - Arribar i Ploure

Dissabte, 2 de de setembre de 2023 de 18.00 h a 20.00 h

Es durà a terme el dissabte 2 de setembre al Patí de Can Ratés

El pròxim dissabte 2 de setembre a partir de les 18 h, el Pati de Can Ratés serà l'escenari de l'espectacle "Arribar i Ploure". Un concert dramàtic de Ricard Farré i Àlex Pujols. Les entrades tenen un cost de 8 euros i es poden adquirir al web d'Entràpolis o a Festivalmicròmetre.cat.

Un actor que sempre ha volgut tenir un grup de música i un músic que sempre ha volgut fer teatre, s’uneixen i creen el seu grup (de dos): Arribar i ploure. Estrenen, després de mesos assajant, portant el compàs, recitant clàssics i afinant les gargamelles, el primer concert dramàtic de la història.

Un concert on música i paraula agafen el protagonisme per arribar al públic d’una manera directa i punyent. Un espectacle-concert entre realitat i ficció dels mateixos protagonistes. La música original i la comèdia en són els conductors, i les trifulgues, les disputes, les reflexions… “el pa de cada dia “! Val més afinar l’orella per sentir les meravelles d’aquest nou duo diferent que no deixarà indiferent a ningú! 

Quin cost té:

8,00€

Masia de Can Ratés

Montseny, s/n - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Segons activitats
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 12.06.2023 | 15:49