Experimenta amb la història - La cuina catalana medieval a partir dels seus grans receptaris

Dijous, 8 de d’octubre de 2020 de 19.00 h a 20.00 h

Cal inscripció prèvia al següent enllaç:

https://forms.gle/9cg23uaA8L1wQHED6.

De nou i de la mà d’Arqueonet, la biblioteca inicia unes noves sessions d’història. L’objectiu és aprofundir en la gastronomia a través del coneixement de la seva vessant històrica i cultural, en el ‘Cuinem [i mengem] la història’ d’enguany es partirà dels receptaris medievals per conèixer, tastar i cuinar menges d’aquesta època, doncs el ‘Llibre del Sent Soví’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’, el ‘Llibre de totes maners de potatges’, el ‘Llibre de totes maneres de confits’ i el ‘Llibre del Coc’ guiaran la sessió per aquest viatge gastronòmic i cultural per l’Edat Mitjana. A mesura que la situació sanitària ho permeti s'organitzaran sortides (Museu de la Vida Rural), tastos, tallers, etc.

Les places estan limitades! Cal que feu la inscripció a través del formulari. També podeu telefonar a la Biblioteca o enviar un correu, es formalitzarà la inscripció el primer dia del curs.

Indicacions:

  • Limitació d’aforament i amb inscripció (un formulari per cada nen o nena)
  • A fora al Pati amb espais reservats per a unitats familiars o bé a la Sala d’actes, en funció del temps.
  • Rentat de mans, distància i mascareta a partir de 6 anys.
  • Hi haurà un circuït d’entrada i un de sortida.
Darrera actualització: 23.09.2020 | 09:06