Taller per adults: "Records brodats"

Dijous, 13 de de juliol de 2023 de 18.00 h a 20.00 h

L'activitat anirà a càrrec de Mireia Còrdoba

Taller d'art, memòria i reflexió per adults.

La idea dels tallers està centrada en crear obres individuals i col·lectives a partir de l’observació del treball de grans artistes. Això ens servirà per reflexionar sobre el món que ens envolta, desplegar el pensament crític i afavorir un aprenentatge significatiu que fomenti l’autoaprenentatge i la curiositat artística

Aquest estiu farem dues sessions els dijous 13 i 27 de juliol, a les 18h.

Sessió del dijous 13: Records brodats. Brodarem imatges sobre tela i també sobre paper per afegir-hi color i textura, i així aconseguirem transformar i embellir la fotografia original.

Les assistents practicaran la tècnica que consisteix  a brodar sobre imatges antigues. Les participants hauran de portar les seves pròpies fotografies, familiars, d’un esdeveniment especial o simplement una imatge antiga que els agradi, que  en cas de no disposar-ne, podran treballar amb material que els facilitarem.

L'objectiu és donar a conèixer la importància dels records i com remarcar-los, fonamentals en la conservació de la memòria i del treball emocional, a més, rememorem  la importància del treball manual formades per dones artesanes que, al voltant d'aquestes tasques, xerraven i compartien les seves inquietuds.

Quin cost té:

Gratuït

Biblioteca Vall d'Alfatà

Av. Països Catalans, 2 - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 67 95 02
Adreça electrònica: b.st.susanna@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 06.07.2023 | 09:35