Festival Micròmetre - Els Secundaris

Divendres, 1 de de setembre de 2023 de 21.00 h a 22.00 h

Es durà a terme el divendres 1 de setembre a les 21 h 

El pròxim 1 de setembre a partir de les 21 h, el Centre Cívic de Santa Susanna albergarà l'obra de teatre "Els Secundaris". Un espectacle d'Els Pirates Teatre amb la dramatúrgia i interpretació de Bernat Cot i Laura Aubert. Les entrades tenen un cost de 10 euros i es poden adquirir al web d'Entràpolis i a Festivamicròmetre.cat.

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?

 

Quin cost té:

10,00€

Centre Cívic

Rambla dels Països Catalans, núm. 2 - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Segons activitats
Darrera actualització: 12.06.2023 | 15:40