La Junta de Seguretat de Santa Susanna aprova el Pla Local de Seguretat 2019/2022

Dimarts, 24 de de setembre de 2019 a les 09:00

La Junta de Seguretat s’ha reunit aquest dilluns en sessió extraordinària per aprovar el Pla Local de Seguretat (PLS) pel quadrienni 2019/2022. El Ple de l’Ajuntament del mes de juny ja va aprovar aquest pla després de superar satisfactòriament la fase d’exposició pública.

L'alcalde, Joan Campolier, va presidir la Junta de Seguretat. En la seva intervenció inicial va agrair la participació de les persones de Santa Susanna que han col·laborat en l’elaboració d’aquest pla aportant els seus punts de vista. Campolier va constatar la gran participació que ha tingut el pla.

El Pla Local de Seguretat contempla el projecte d’una comissaria nova de la policia municipal o els camins escolars segurs, entre d’altres, que s'han d’executar durant el període 2019/2022.

A la reunió, presidida per l’alcalde Campolier, hi van assistir: Josep Lluís Mulero (regidor de Seguretat i Mobilitat), Sílvia Vives (regidora de Promoció Econòmica, Bon Govern i Comunicació), el capità Martin Gonzalez (oficial adjunt de la caserna de Guàrdia Civil de Premià de Mar), Rafael Migueles (comandant de la Guàrdia Civil de Calella), Gemma Espanyol (cap de l'oficina de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona), Salvador Rossell (cap de l'ABP d’Arenys de Mar dels Mossos d’Esquadra), Francesc Pujadas (cap de la CD de Pineda de Mar dels Mossos d’Esquadra), Raúl Barjuán (sergent en Cap de la policia local de Santa Susanna), Jesús González, Lluís Pomés i Rafael Torres (caporals de la policia local de Santa Susanna) i Jordi Panella ( tècnic de seguretat  LKDP consultors).

Darrera actualització: 24.09.2019 | 09:45