Enxarxa, el projecte que connecta les empreses i els serveis de promoció econòmica del maresme

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

El 26 d’abril EnXarxa convoca als emprenedors i empresaris a una jornada d’interacció i networking a Can Jonc, Alella.

EnXarxa és el projecte que connecta les empreses i els serveis de promoció econòmica del Maresme amb l’objectiu de generar oportunitats per a l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació a la comarca.

Impulsat pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Santa Susanna i la resta dels 29 ajuntaments del Maresme,EnXarxa convoca als emprenedors, empresaris i serveis de promoció econòmica locals a la jornada de presentació, que es celebrarà el proper 26 d’abril, a les 16h a Can Jonc, Alella.

A la jornada de presentació d’EnXarxa es donaran a conèixer tots els recursos que els serveis de promoció econòmica locals posen a disposició de les empreses i els emprenedors per ajudar-los al desenvolupament dels seus negocis i contribuir així a generar ocupació i oportunitats.

Amb la finalitat de reduir l'atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l’àmbit empresarial i comercial, EnXarxa es centra en tres camps clau: l’empresa, l’emprenedoria i l’ocupació.

  • L’empresa: A la jornada es donaran a conèixer les eines de l’administració local per donar resposta a les demandes de les empreses del territori.

 

  • L’emprenedoria: EnXarxa mostrarà com poden els ajuntaments fomentar l’esperit emprenedor i l’autoocupació i recolzar el desenvolupament d’iniciatives particulars.

 

  • L’ocupació: EnXarxa vol aconseguir que les empreses del municipi considerin els Serveis Locals d’Ocupació (SLO) com el primer punt de referència per a la contractació. Així, a la jornada descobrirem les accions que connecten els SLO i les empreses per generar noves oportunitats de negoci i més activitat econòmica als municipis.

El Consell Comarcal i els 30 ajuntaments de la comarca que impulsem EnXarxa formem part de la Xarxa d'interacció empresarial que treballa en la recerca d’oportunitats econòmiques per a la comarca.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal del Maresme rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de les patronals Fagem i Pimec i dels sindicats Comissions Obreres i UGT.

Si desitges més informació sobre aquest esdeveniment la pots demanar a través del correu enxarxa@ccmaresme.cat

Darrera actualització: 22.03.2018 | 08:50