Santa Susanna acull la 65ª edició del raid hípic internacional més antic d’Europa

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 08:00

El municipi de Santa Susanna acollirà durant el pont de la Constitució la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La International Raid Barcelona-Santa Susanna, que enguany celebra la seva 65ª edició, és l'última gran prova del calendari de raid. 

Durant uns dies, 6, 7 i 8 de desembre, Santa Susanna es converteix en la capital europea dels raid hípics. L'any passat es van reunir més de 160 binomis cavall - genet procedents de 15 nacionalitats diferents. Entre els assistents, són uns fixos els excampions del món de Juma's Team Maria Álvarez i Jaume Puntí, així com altres participants de renom com l'antic campió mundial de motociclisme Àlex Crivillé, Àlex Luque, Paula Muntala, etc.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, assegura que “acollir una prova hípica internacional d’aquestes característiques demostra, una vegada més que estem ben preparats com a poble per respondre a les necessitats de grans esdeveniments --com aquest-- que tenen un alt nivell d’exigència i amb necessitats tan especials com espais polivalents, oferta d'allotjament i una seva bona connexió amb els països participants”.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 13:14