El Festival Love Santa Music se suspèn després que l’Ajuntament desaconselli la seva celebració

Dijous, 16 de juliol de 2020 a les 13:30

L’alcalde, Joan Campolier, considera que en aquests moment la prioritat ha de ser garantir la seguretat de les persones i impedir rebrots de la Covid

El mateix alcalde va plantejar ahir als promotors de l’esdeveniment -el grup Promo Music Events, PME-, la conveniència de no celebrar-lo com a mesura de prudència davant l’evolució de la Covid-19 en punts com Lleida o l’Hospitalet de Llobregat. 

[Llegiu-ne més a continuació]

Els organitzadors del Festival Love Santa Music que aquest estiu s’havia de fer per primer cop a Santa Susanna, han accedit a la recomanació de l’Ajuntament i l’han suspès. L’alcalde, Joan Campolier, va plantejar ahir als promotors de l’esdeveniment –el grup Promo Music Events, PME--, la conveniència de no celebrar-lo com a mesura de prudència davant l’evolució de la Covid-19 en punts com Lleida o l’Hospitalet de Llobregat. Campolier els va traslladar el seu suport i reconeixement per haver estat capaços d’impulsar una iniciativa innovadora i engrescadora, però els va demanar generositat en uns moments que cal evitar riscos i actuar amb sentit comú per impedir rebrots del virus.

Tot indicava que el Festival Love Santa Music aplegaria milers de persones a Santa Susanna. Gratuït pel públic i amb control d’accés, havien d’actuar les grans bandes de tribut de reconegut prestigi, sessions de Dj’s i havaneres. Els concerts anaven del 24 de juliol fins al 30 d’agost. L’espai comptava amb un Village de més de 12.000 metres quadrats amb una àmplia àrea gastronòmica amb food trucks, zona market i una àrea lúdica per a la família. 
 

Darrera actualització: 16.07.2020 | 15:48