Xqt’s Santa Susanna participa al Festival Cultural de Viles Agermanades amb Konin

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 00:00

El grup de percussió Xqt’s Santa Susanna, creat l’any 2010 i constituït per 15 joves del poble viatjarà a la ciutat de Konin per participar en el Festival Cultural de les Viles Agermanades amb aquesta ciutat de Polònia.

L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 16 i 19 de març i aniran acompanyats per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; la regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Fires i Festes, Sílvia Vives; i la regidora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Carine Bouillon.

Konin és una ciutat de 79.212 habitants que està agermanada amb 11 municipis de tot el món (França, Alemanya, Ucraïna, Rússia, Gran Bretanya, Bulgària, Suècia, Lituània, Letònia, Moldàvia) i des de l’any 2.000 també amb Santa Susanna. La participació del grup Xrt’s Santa Susanna permetrà als seus components participar en un esdeveniment internacional destacat i viure una experiència única. I per Santa Susanna representarà la projecció del municipi al cor d’Europa i la visualització del treball i de l’art d’uns joves del poble.

 

Darrera actualització: 23.02.2018 | 09:49