Xocolatada solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 10:00

El divendres 15 de febrer, el Parc d’en Colomer va tornar a ser escenari de la Xocolatada Solidària a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta segona edició va reunir un nombrós grup de susannencs i susannenques disposats a posar el seu gra de sorra a favor d’una causa noble.

En total es van recaptar 1.020 euros que es lliuraran al Laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Més del 70% del pressupost d’aquest laboratori prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que ho fan possible.

Aquesta Xocolatada Solidària ha estat possible gràcies a la col·laboració d’empreses com Serhs Serveis, Ecoarrels, Tiberi Rostisseria, Rètols Planas, Mallol 1886, Fotos Nuyen; l’AMPA de l’Escola Santa Susanna i la de l’Escola Montagut; i l’Ajuntament.

També ha col·laborat el personatge “Mickey Mouse” (Sr. Rafael Torres Palop), i el grup musical de José García que van donar el toc festiu que l’ocasió requeria. Pulseras Candela també hi va participar i va comunicar que ingressaria directament a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona la seva recaptació de la venda de polseres per un import de 298 euros.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 12:30

Imatges

Xocolatada Solidària Xocolatada Solidària Xocolatada Solidària