SSOM penja a Internet els seus butlletins des del primer número

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 10:00

L’entitat proposa aprofitar el confinament provocat pel coronavirus per endinsar-se en els orígens i la memòria històrica de Santa Susanna

Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM), l’entitat que es dedica a recuperar la història del poble, ha penjat al seu blog tots els butlletins que ha fet fins ara, un total de 36. SSOM va començar a publicar-los cada quatre mesos el mes d’abril de 2008. Ara, aprofitant el confinament obligat decretat per les autoritats a causa de l’epidèmia de coronavirus, han cregut interessant posar a disposició de tothom un material que contribueix a explicar els fets quotidians de Santa Susanna.

Es poden llegir tots en línia a la xarxa i, fins i tot, es poden descarregar i guardar-los per a la seva consulta quan calgui. Ho podeu fer en aquest enllaç del seu blog.

SSOM és una entitat que va néixer amb la voluntat de mantenir viva la memòria històrica de Santa Susanna, de la seva gent, les seves edificacions, els seus paratges naturals, els seus oficis, els seus costums i tradicions, els noms i denominacions autòctones i tots els elements més característics i identificatius.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 12:27