Santa Susanna serà la nova seu del Festival Arts d'Estiu 2019

Dijous, 4 de d’abril de 2019 a les 10:00

El municipi s’incorpora a l’organització, juntament amb Pineda de Mar, d’un esdeveniment amb 8 anys de vida, que dura un mes i que el 2018 va comptar amb 20.000 assistents.

El festival ARTS d’Estiu fa un salt endavant, incorpora un nou coorganitzador i estrenarà aquest estiu una ubicació definitiva, l’Espai Marítim, ubicat a Santa Susanna. L’Ajuntament d’aquesta població passa a ser, juntament amb l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Centre Cultural i Recreatiu, el coorganitzador de l’esdeveniment. Aquest dimecres, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el director d’ARTS d’Estiu, Xavier Gómez, han escenificat l’entesa entre els dos ajuntaments i l’empresa que realitza el festival. L’edició d’aquest anys se celebrarà del 25 de juliol al 25 d’agost i comptarà entre 15 i 20 actuacions.

El festival és una bona oportunitat per fer visible el municipi de Santa Susanna també en el camp de les arts escèniques i la música. El sector hoteler aposta per aquest esdeveniment perquè també servirà per posar a l’aparador la qualitat paisatgística, mediambiental, humanística i cultural d’aquest espai privilegiat que es diu Santa Susanna.

A partit d’ara, el festival es farà en uns terrenys municipals al costat de la platja, a tocar del terme municipal de Pineda de Mar. Ocupen una extensió d’uns 4.000 m²  i permetran que ARTS d’Estiu disposi de l’espai apropiat per continuar expandint-se.

El festival va començar l’any 2011 de la mà del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, amb vocació de convertir-se en un esdeveniment de referència a l’estiu. Des de llavors, han passat per ARTS d’Estiu artistes com Juanes, Anastacia, David Bisbal, Rosario, Joan Manuel Serrat, Niña Pastori, Sopa de Cabra, Manel, Antonio Orozco, Sara Baras, Piedrahita, El Mago Pop, Ainhoa Arteta, Chenoa, Sergio Dalma, David Bustamante, Andrea Motis & Joan Chamorro, Mishima, Jarabe de Palo, Amics de les Arts, Miguel Bosé, Jorge Blass, Rafael Amargo, The Original Blues Brothers Band…

El Festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona confecciona anualment una graella formada per artistes nacionals, estatals i internacionals vinculats a la música, l’humor, la dansa, la màgia o el teatre. Poc a poc, s’ha convertit en un dels principals festivals d’estiu de Catalunya. L’edició del 2018 va comptar amb més de 20.000 assistents i 13 actuacions. S’adreça a tots els públics i persegueix satisfer les inquietuds d’un públic cada cop més exigent. La seva ubicació, a cavall entre Barcelona i la Costa Brava, permet captar un públic ampli on també hi figuren els turistes.

Darrera actualització: 04.04.2019 | 11:52