Santa Susanna s’apunta al projecte d’esport solidari des de casa

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 09:00

Organitzat per Gesport, els beneficis de la iniciativa es lliuraran a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva per a la compra de material de protecció per fer front a la COVID-19.

El proper diumenge 3 de maig, Gesport canvia l’asfalt per les llars de cada inscrit. Amb el suport de l’Ajuntament de Santa Susanna, entre altres corporacions del Maresme i La Selva, organitza, durant tot el dia, la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme - La Selva modalitat indoor oberta a tots els públics.

[Llegiu-ne més a continuació]

La iniciativa neix fruit de Gesport amb l’esperit de fomentar l’activitat física des de casa. Es tracta de sumar hores fent esport i sumar recursos econòmics que vagin en benefici d’aquells que treballen diàriament contra la pandèmia de coronavirus. És per això que els beneficis obtinguts d’aquesta iniciativa, seran donats a la Corporació de Salut Maresme La Selva per a la compra de material de protecció per fer front a la COVID-19, per evitar el contagi dels sanitaris i la propagació del virus cap a altres malalts.

El funcionament de la iniciativa és molt senzill. Els participants hauran d’inscriure’s a www.activatisumamaresmelaselva.com. Aquí cal triar entre 3 opcions de donació: 5, 10 o 20 euros, que anirà destinat a la corporació sanitària. Tot seguit, escollir una disciplina en la que participar: córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Es poden fer les inscripcions que es vulguin i aquestes estaran obertes fins a última hora del dia. L’activitat es pot realitzar a casa en qualsevol moment del dia.

El participant haurà de sumar els minuts que ha dedicat a aquesta activitat i enviar un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps dedicat a l’activitat. Tot seguit es podrà descarregar el diploma com a participant i col·laborador de la iniciativa.

Amb la suma dels temps de tots els participants s’establirà el resultat global de la prova. L’objectiu és superar les 1.152 hores de confinament del 15 de març al 2 de maig. A més a més, es farà una menció especial al club amb més participants i al club amb més hores dedicades per fomentar la participació d’aquests col·lectius tan actius. Durant tot el dia de la celebració de la prova, els participants podran anar compartint les seves experiències a través de les xarxes socials, posant el hashtag: #activatisumamaresmelaselva. Des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport (@gesportmaresme) s’aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagi portant a terme.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 11:43