Santa Susanna rep una delegació d’alcaldes de Polònia, Lituània i Moldàvia per reforçar la seva projecció internacional

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00

Una delegació formada per una quinzena d’autoritats visita aquest cap de setmana el municipi de Santa Susanna. Després de la participació del grup de percussió Xqt’s Santa Susanna en el Festival Cultural de les Viles Agermanades amb Konin a Pòlonia, l’alcalde de la ciutat de gairebé 80.000 habitants, acompanyat de membres del seu equip visitarà el municipi del Maresme.

 

A més, en aquesta visita internacional també hi participaran  els alcaldes d’ Akmene i Joniskis, dues ciutats del nord de Lituània de gairebé 3.000 i 10.000 habitants respectivament i l’alcalde de Ungheni, una ciutat de gairebé 40.000 habitants de Moldàvia.

 

Santa Susanna segueix apostant pel turisme i la projecció internacional convidant a conèixer el municipi, les tradicions i la cultura catalana. Les autoritats dels països europeus convidats estaran acompanyats aquests dies per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; la regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Fires i Festes, Sílvia Vives; i la regidora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Carine Bouillon.

 

El municipi es projectarà a Europa mostrant la gastronomia catalana, l’estància a hotels de Santa Susanna, la visita al Camp Nou i la festa tradicional de Sant Isidre entre altres activitats.

 

 

 

Darrera actualització: 17.05.2018 | 15:21