Santa Susanna presenta el seu Postgrau de Gestió Turística

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 09:00

L’alcalde, Joan Campolier, va presidir la jornada de presentació del Postgrau de Gestió Turística que començarà el 4 de novembre a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Aquest postgrau posicionarà el poble com un municipi amb un turisme de qualitat associat a uns estudis que el prestigiaran encara més.

A més de l’alcalde, la presentació va comptar amb Jordi Noguera, president del Gremi d’hostaleria del Maresme, Jose Antonio Caldes, director de l’Escola Superior Balear (ESB) i Carlos Martínez, coordinador de l'ESB a Catalunya. També hi va participar el consultor Leandro Fernández Macho, que va parlar de la motivació personal al canvi, a la innovació a l'ambició professional i a la superació, també, en un camp tan estratègic com el turístic.

Entre el públic assistent a l’acte hi havia empresaris hotelers del municipi, de la comarca del Maresme, de la Costa Brava i el president del Gremi d'hostaleria de Lloret, Enric Dotras.

L’alcalde va destacar la importància d’apropar la formació de qualitat i innovadora al sector real. És a dir, escurçar la distància entre el lloc d’aprenentatge o de reforç de l’aprenentatge i el destinatari objectiu d’aquesta formació.

Cal destacar que aquest postgrau és rellevant perquè permetrà als assistents (professionals amb bagatge al sector) disposar de coneixements sòlids i tècniques innovadores i d’última generació, per adaptar-los als nous clients i a les noves situacions. És a dir, per poder donar resposta a les demandes d’un sector turístic dinàmic i canviant.

Situacions com la del touroperador Thomas Cook han demostrat la conveniència que els gestors de les organitzacions turístiques tinguin les habilitats suficients per fer front als problemes.

Darrera actualització: 17.10.2019 | 16:57