Primer pressupost participatiu

Dijous, 22 de febrer de 2018 a les 14:45

Per primera vegada, els habitants de Santa Susanna podran decidir directament amb què es gasta una part del Pressupost Municipal. Aquest sistema permet encara més que els ciutadans es responsabilitzin directament amb les decisions que afecten el seu poble.

Aquest primer pressupost participatiu, dotat amb una partida de 30.000€, es gestiona a través de la regidoria de Participació Ciutadana. El Grup de Participació Ciutadana va elaborar en el seu dia un llistat amb 65 propostes. Per fer el llistat definitiu es van eliminar les que podien tenir un cost superior als 30.000 euros, les imprecises, les que responien a temes particulars i no a temes d’interès general, les que no corresponien a una obra o a una inversió i que suposaven una despesa plurianual, i les propostes ja realitzades. Al final en van quedar 9 que són les que es posen a votació per decidir quina d’elles es materialitzarà durant aquest 2018.

D’aquest llistat s’han d’escollir tres propostes ordenant-les segons la preferència. Per participar-hi es pot fer de tres maneres:

En tractar-se d’una eina de participació ciutadana (igual que qualsevol consell participatiu) per poder votar caldrà identificar-se per autentificar i garantir que solament voten els residents de Santa Susanna majors de 16 anys. El termini de les votacions acaba l’15 de març del 2018.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 09:48