Les farmàcies lliuraran demà una mascareta gratis presentant la targeta sanitària

Diumenge, 19 d'abril de 2020 a les 15:00

La campanya, impulsada per la Generalitat, preveu repartir 14 milions de mascaretes quirúrgiques a tot Catalunya

Les farmàcies de tot Catalunya començaran a repartir demà mascaretes a les persones que portin la seva targeta sanitària (TSI), i per tant, que tinguin un codi d'identificació personal (CIP) o un codi del Sistema Nacional de Salut (codi SNS), ja siguin de Catalunya o d'altres comunitats autònomes, mutualistes públics o privats, sense cap tipus de restricció. El tipus de mascaretes que es lliurarà és la sanitària de teixit de tres capes.

Santa Susanna disposa de dues farmàcies –al centre i al sector turístic—on es repartiran. No hi ha un criteri de prioritat a l’hora de distribuir aquest material.

S’aniran donant a les persones que hi vagin anant, tenint en compte que solament es donarà de forma gratuïta una mascareta per persona. El lliurament quedarà degudament registrat per saber a qui es dona el material.

L’Ajuntament recomana que les persones majors de 65 anys no surtin de casa i deixin la seva targeta a un familiar, amic o veí/ veïna, perquè li recollin la mascareta a la farmàcia. Les persones que els sigui impossible anar-les a recollir poden trucar al telèfon 629 619 159 o al 937 678 441 i s’intentarà trobar una solució.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 08:56