Les Biblioteques del Maresme col·laboren amb la campanya solidària "La fam no fa vacances"

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

Les Biblioteques del Maresme se sumen un any més, sota el lema #Bibliosolidàries, a la campanya de recollida d’aliments “La fam no fa vacances” en col·laboració amb el Banc dels Aliments.

Durant els mesos de maig i juny posaran en marxa activitats solidàries per recollir aliments de primera necessitat  com oli, llet, llegums, cuits i conserves.

Aquesta campanya té per objectiu lluitar contra la fam per aconseguir aprovisionar d'aliments durant els mesos d’estiu i  sensibilitzar la ciutadania de Catalunya sobre la situació  de pobresa al nostre entorn.

Aquelles persones que estiguin interessades en aportar el seu granet de sorra a #LaFamNoFaVacances, poden fer les seves donacions  d’aliments a qualsevol de les biblioteques del Maresme que hi participen: Biblioteca Ferrer i Guàrdia de Alella, Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar, Biblioteca Pública de Cabrils, Biblioteca Can Milans de Caldes d’Estrac, Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar, Biblioteca Joan Coromines del Masnou, Biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas de Mataró, Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna, Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt i Biblioteca E. Lluch i Martín de Vilassar de Mar.

Les #Bibliosolidàries del Maresme tornen a col·laborar en la campanya amb la il·lusió d’aconseguir superar la xifra d’aliments que es van recaptar l’any passat per aquestes dates.

Us convidem també a participar de les activitats que fem amb la finalitat de recollir aliments ho veureu al calendari d’activitats. Per dipositar els aliments trobareu una capsa al vestíbul de la Biblioteca.

Darrera actualització: 05.06.2018 | 11:31