L'alcalde demana limitar tota l'activitat a la que sigui imprescindible

Dilluns, 16 de març de 2020 a les 15:00

L’Ajuntament publica els textos legals que han de servir per facilitar que els habitants de Santa Susanna quedin confinats a casa seva per contribuir a aïllar el coronavirus.

L’alcalde, Joan Campolier, ha publicat aquest dilluns el Ban i els decrets corresponent a les restriccions que s’han imposat a Santa Susanna amb l’objectiu de contribuir a frenar la propagació del coronavirus. Durant els darrers dies, l’Ajuntament ja ha anat prenent mesures per traslladar a la ciutadania la necessitat de mantenir-se tancats a casa durant els pròxims 15 dies.

Com a resultats de les resolucions adoptades pels governs d’Espanya, Catalunya i Santa Susanna, l’activitat al poble es redueix als serveis essencials. S’han tancat bars, restaurants, escoles i botigues, s’han clausurat els parcs infantils i s’ha suspès el servei presencial d’atenció al públic. La filosofia que ha explicat l’alcalde és que tothom es quedi a casa, que solament es facin les activitats imprescindibles i aquelles dels serveis d’emergència. La Policia Local s’encarregarà de vetllar pel compliment de les disposicions.

L’alcalde fa una crida a mantenir el nivell de responsabilitat que s’està demostrant per part de les veïnes i els veïns de Santa Susanna. Però insisteix que no es pot abaixar la guàrdia, que cal seguir al peu de la lletra els consell de les autoritats i mantenir-se confinats a casa.

[Vegeu els documents adjunts]

Darrera actualització: 17.03.2020 | 16:40