L’Ajuntament inverteix 10.000 euros en millores a Ràdio Santa Susanna

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Santa Susanna destina gairebé 10.000 euros en les millores de l’equipament de la ràdio municipal. L’Ajuntament considera que l’emissora fa una important funció social i serveix per articular i cohesionar el municipi i que per això ha de poder realitzar la seva funció amb uns mínims de qualitat garantits.

Concretament, els recursos que el govern municipal destinarà a l’emissora, entre el 2017 i el 2018, són 9.866,75 euros. Aquest any, la ràdio podrà disposar d’un nou processador digital per regular el volum, d’un generador de RDS (aquest és un element bàsic de les ràdios consolidades perquè permet a l’oient veure en el seu receptor les dades d’identificació de l’emissora) , el canvi de la taula de so i de mescles i la reparació de la taula existent, tot habilitant un segon estudi. Aquestes millores s’afegeixen a les que es van fer l’any passat amb la compra de reproductors de CD, el canvi  de les plaques de monitoratge del locutori i del radioenllaç que és el que permet enviar la senyal amb qualitat des dels estudis fins al repetidor de Can Torrent.

L’emissora municipal de Santa Susanna es manté fidel a l’essència amb la qual van néixer les ràdios públiques locals a Catalunya: esperit de servei públic, voluntat de cohesionar el territori i eina de voluntariat. Precisament els voluntaris continuen sent l’ànima d’un mitjà de comunicació que treballa per informar i distreure els seus oients. Ràdio Santa Susanna compta amb programació pròpia diària i es pot escoltar a la freqüència 91.7 FM.

A més de totes aquestes millores, l’Ajuntament té previst anunciar properament novetats rellevants relacionades amb Ràdio Santa Susanna.

 

Darrera actualització: 21.02.2018 | 11:03