L’actuació de Ballem posa dempeus el públic del Festival Cultural de les Viles Agermanades de Konin

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 09:00

El grup de dansa meravella per la seva actitud d’il·lusió i alegria durant la seva actuació de més de 20 minuts a Polònia.

El grup de dansa de Santa Susanna, Ballem, ha fet vibrar el públic assistent al Festival Cultural de les Viles Agermanades amb Konin, que s’ha fet aquest cap de setmana a la ciutat polonesa. Ballem ha destacat per la seva actitud, la seva força, la seva il·lusió i la seva alegria. Ha estat una actuació de poc més de 20 minuts que els assistents van seguir amb gran atenció. Konin és una ciutat del centre de Polònia que té gairebé 75.000 habitants.                                                       

L’esdeveniment que s’ha celebrat durant el dissabte i el diumenge, ha reunit representants culturals de més de 12 països de tot el món. En el seu discurs d’obertura del festival, Piotr Korytkowski, alcalde de Konin, ha citat per dues vegades el municipi de Santa Susanna i la seva gent amable, alegre i divertida. El grup de ball ha viatjat a Polònia acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Fires i Festes, Sílvia Vives; i la regidora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Carine Bouillon.

Konin està agermanada amb 11 municipis de França, Alemanya, Ucraïna, Rússia, Gran Bretanya, Bulgària, Suècia, Lituània, Letònia i Moldàvia. Des de l’any 2000, Santa Susanna també té la sort de formar part d’aquest col·lectiu. La participació de Ballem ha permès al grup demostrar a un públic internacional el seu treball en el camp de la dansa i, alhora, rebre el reconeixement per la seva qualitat i esforç. El Festival Cultural de les Viles Agermanades amb Konin és una oportunitat per projectar la imatge de Santa Susanna i del treball cultural de les seves entitats i grups.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 16:18