La nova Biblioteca Vall d’Alfatà rep durant el seu primer any de vida la visita de 51.511 persones

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

El primer any de vida de la nova Biblioteca Municipal Vall d’Alfatà de Santa Susanna tanca amb xifres de rècord. Avui fa exactament  dotze mesos que va obrir l’equipament municipal i des de llavors han passat 51.511 persones per les seves instal·lacions. Que és una de les biblioteques més maques, noves i funcionals de la comarca és notori, però amb les dades a la mà sabem que és un equipament que ocupa una bona part de la centralitat cultural del poble.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, destaca que “el que distingeix les societats avançades no és solament el seu nivell de riquesa material, sinó la seva riquesa intel·lectual, la seva proximitat amb la cultura i el coneixement. I la Biblioteca --continua Campolier-- volem que faci aquesta funció, que acosti la inquietud per saber les coses i per buscar-les als llibres de paper o a les xarxes”.

La regidora de Cultura, Carine Bouillon, remarca que l’equipament “ha sabut crear i desenvolupar una vida social intensa al nostre municipi”. En aquest sentit, també cal destacar el paper dinamitzador que ha sabut realitzar la directora del centre, Núria Basart. Una centre modern, diàfan, agradable i ben equipat sense una tasca de dinamització no és res, coincideixen l’alcalde i la regidora de cultura a assegurar.

A més de les 51.511 visites, la Biblioteca ha fet 11.989 préstecs de documents (llibres, etc) i s’han realitzat a les seves instal·lacions un total de 130 activitats que han tingut una afluència de 1.664 persones.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 13:19

Imatges

biblioteca any