La Confederació de Persones amb Discapacitat Física tria Santa Susanna com a destinació turística

Divendres, 27 de desembre de 2019 a les 12:00

El poble formarà part del Programa de Vacances 2020 dissenyat per la COCEMFE

Santa Susanna ha entrat a formar part del Programa de Vacances 2020 que ha dissenyat la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE). Aquest programa beneficiarà, durant el període de febrer a setembre del proper any, a més de 2.000 persones amb discapacitat i els seus acompanyants.

L’únic municipi del Maresme que forma part d’aquest programa figura entre les 14 destinacions de vacances en tren que partiran des de diferents punts d’Espanya per arribar a les grans ciutats, en aquest cas, a Barcelona. La Confederació ha triat Santa Susanna com a destinació de les vacances de Setmana Santa, al costat de Peníscola, Calp, Sanxenxo i O Grove.

L’alcalde, Joan Campolier, es mostra molt satisfet que Santa Susanna formi part d’aquest programa de vacances i pugui oferir uns serveis de qualitat i accessibles per a persones amb discapacitat. Campolier assegura que “les accions que es portaran a terme en el projecte de Santa Susanna Destinació de Turisme Intel·ligent serviran per plantejar millores de cara a un turisme més inclusiu que doni compliment al dret que tenen totes les persones a poder gaudir de les seves vacances amb qualitat”. Des de fa temps es treballa en identificar i solucionar les dificultats que troben aquestes persones amb mobilitat reduïda en algun punt de la cadena turística: allotjament, entorn, mitjans de transport, serveis o atraccions, i els processos de compra.

Altres destinacions incloses en el programa de vacances de la Confederació són Pamplona, Saragossa, Sevilla, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Conil, Maspalomas, Sant Carles de la Ràpita, Roses o Lloret de Mar, entre altres.

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica realitza aquest projecte des de l’any 1986. Des de llavors, han pogut viatjar més de 42.500 persones. El Programa de Vacances compta amb el suport de la Fundació ONCE i de l’IMSERSO.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 19:16