Intervenció de l’alcalde Joan Campolier a les Jornades Provincials de la Creu Roja a Barcelona

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 00:00

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, va intervenir dissabte a la jornada de cloenda de la trobada provincial de la Creu Roja de Barcelona que es va celebrar a la nostra localitat. Ho va fer al costat del president provincial, Josep Quitet, i del president comarcal de la Creu Roja, Àngel Lacueva.

Aquesta va ser la seva intervenció íntegra:

 

“Bon dia a tothom.

President Provincial de la Creu Roja, Josep Quitet.

President Comarcal, ANGEL LACUEVA.

Amics tots.

En nom del municipi de Santa Susanna, i de la seva gent, us vull agrair haver triat aquest poble del Maresme per fer la vostra Jornada de Presidents, Coordinadors, Referents Tècnics, Unitats de Gestió Administrativa i Direccions d’Àmbit.

Espero que aquest poble us hagi acollit bé i que us hi hàgiu sentit a gust...

Per a nosaltres ha estat i és un honor ser el punt de trobada d’una organització com la vostra. En un moment de conflictes a nivell mediterrani, quan l’ajut humanitari encara és una necessitat, quan donar la mà a aquells que la necessiten encara és imprescindible, poder disposar d’una organització com la vostra és tot un luxe.

Representeu els valors. Durant molt de temps parlar de valors sonava a antic i que no estava de moda dir-ho però poc a poc s’ha vist que eren més necessaris que mai.

Els valors són aquestes veuetes que tenim dins les nostres consciències i que ens diuen allò que hem de fer per ser bones persones. Els valors són aquells mandats que sempre havien passat de pares a fills i que servien per:

  • Ser solidaris amb els que més els cal...
  • Ser altruistes i fer sense demanar res a canvi...
  • Fer de l’esforç una de les línies de vida, saber que ningú regala res i que per aconseguir alguna cosa cal treballar...
  • Cultivar l’amistat, saber que si ens ajudem serem menys dèbils i ens sentirem  millors persones...
  • Ser constants. La constància, no defallir és un valor imprescindible per superar l’adversitat i guanyar les injustícies...

I la vostra organització, el vostre moviment, representa tot això. Representa el millor de tots nosaltres. Representa que ens podem mirar al mirall sense sentir vergonya.

Per això, si m’ho permeteu, com a simple alcalde de poble, però amb alguns anys a sobre, deixeu que us encoratgi a seguir per aquesta línia. Que us animi a seguir la via del voluntariat, del donar-se als demés, de treballar sense demanar res a canvi. Organitzacions com les vostres són les que ens fan grans com a persones, ens fan sentir orgullosos de pertànyer a aquesta societat.

No em vull allargar.

Acabeu la jornada d’avui, que espero que sigui el màxim d’exitosa possible, i sapigueu que aquest poble, SANTA SUSANNA, sempre us acollirà amb els braços obert.

 

Moltes gràcies.”

Darrera actualització: 09.04.2018 | 16:05