Informació sobre els ERTO i ERO, i borses de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 09:00

Recordeu que hi ha el telèfon gratuït 900 800 046 per consultar els tràmits que es farien en una Oficina de Treball o sobre la Renda Garantida de Ciutadania

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va actualitzant tota la informació que pot ser d’interès de la ciutadania per encarar la situació d’emergència causada pel COVID19.

A la pàgina web del SOC podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19.

Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

També la informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).

El SOC disposa de dues borses de treball concretes: 

  • Borsa de treball d’emergència COVID-19 per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya.
  • Borsa de treball de la campanya agrària 2020.

Cal recordar que el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) disposa del nou servei d’atenció telefònica gratuïta, a través del 900 800 046. Amb aquest servei es dona resposta a preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d’alta una demanda d’ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania i tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 8h a 14h.

Darrera actualització: 02.04.2020 | 12:44