Expectació i participació en els Tallers de debat de Participació Ciutadana del POUM de Santa Susanna

Dilluns, 19 de febrer de 2018 a les 00:10

Dissabte 17 de gener es van celebrar els Tallers de debat de Participació Ciutadana sobre l’Avanç del POUM a la sala polivalent de la biblioteca municipal de Santa Susanna amb un gran èxit de participació.

La jornada, que va comptar amb la presència de gairebé un centenar de persones, va començar amb la presentació institucional i seguidament l’equip redactor va distribuir als assistents amb grups de treball. Aquests, van debatre les seves propostes i finalment es van posar totes en comú tot buscant el major consens.

Durant el debat la ciutadania va traslladar a l’equip redactor i als membres del govern les seves inquietuds i suggeriments sobre el nou POUM, el document que ordena i regula l’urbanisme municipal i que fixarà les línies del futur de Santa Susanna dels pròxims 20 anys.

L’equip redactor del POUM atendrà als veïns que ho sol·licitin, a través de cita prèvia, els propers dies 20, 23, 27 de febrer i 2 de març a l’Ajuntament. A més, el document estarà en exposició pública físicament en el consistori i a través del web municipal durant 45 dies hàbils on constaran per escrit les propostes dels susannencs.

Darrera actualització: 19.02.2018 | 17:35