Els nens i les nenes de Santa Susanna i les seves famílies acullen amb entusiasme la Súpernit de les Biblioteques

Dimarts, 29 de maig de 2018 a les 00:00

Divendres 25 de maig es va celebrar la Súpernit a les biblioteques, una acció organitzada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i TV3. La Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna es va sumar a aquesta activitat i va esgotar les places poc després de les inscripcions.

Més de setanta persones es van reunir per alliberar les elfes tancades dins la Biblioteca de la Casa dels Súpers. Nens i nenes i les seves famílies van treballar en equip i van superar totes les proves del Senyor Pla satisfactòriament.

L’activitat es va convertir en una festa. Els assistents van celebrar els Diplomes de Súpers aconseguits ballant i tirant-se confeti.

La Biblioteca Vall d’Alfatà valora molt positivament aquesta activitat que ha donat a conèixer l’equipament municipal des d’una òptica diferent: de nit, per jugar i resoldre enigmes amb els llibres, per compartir en família i amics.

La Biblioteca Vall d’Alfatà s’ha sumat a les més de 270 biblioteques públiques que han fet aquesta activitat en la que més de 15.000 Súpers de tot el territori  i les seves famílies van tancar-se a les biblioteques dels pobles o ciutats per resoldre els enigmes amb l’objectiu de salvar la Nenúfar i la Matoll. Aquesta ha estat una de les accions amb més repercussió del Club Súper 3 arreu de Catalunya i Santa Susanna n’ha format part.

Darrera actualització: 29.05.2018 | 12:29

Imatges

supers