El camp de futbol llueix una impressionant catifa de gespa artificial d’última generació

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 13:00

Els equips de l’AE Santa Susanna ja han començat a utilitzar unes instal·lacions que serviran per gaudir de l’esport amb molta més seguretat

El camp de futbol de Santa Susanna ja disposa de nova gespa artificial per poder practicar amb més seguretat aquest esport. Les obres per instal·lar la nova gespa van començar el mes d’octubre. La gespa artificial que s’hi ha posat és una de les millors que es pot trobar en aquests moments en el mercat, és d’última generació i d’una vida útil de 15 anys.

[Llegiu-ne més a continuació]

Amb l’objectiu de minimitzar lesions i perquè sigui un terreny de joc més tou i que esmorteeixi els impactes dels jugadors, s’ha instal·lat una base elàstica entre la llosa de formigó i la gespa.
S’han aprofitat les obres per posar a punt alguns elements de les instal·lacions com els canons de reg del camp, fer una rasa i col·locar el terra a les llumeneres i a les baranes perimetrals del camp, i canviar les reixetes perimetrals per on desaigua el camp quan plou. També s’han canviat les porteries de F11 i les d’un camp de F7.
Mentre han durat les obres, l’Ajuntament de Santa Susanna  ha facilitat que tots els equips del club podessin entrenar en els camps municipals de Sant Cebrià de Vallalta i Tordera, i en els camps de la zona hotelera, propietat de l’Hotel Don Angel. Durant la ,parada de l’activitat al camp de futbol s’han fet treballs de sanejament, pintura, neteja i manteniment dels mòduls i vestidors del camp. S’han canviat les banquetes de dos vestidors i s’han arreglat les portes d’entrada.
Dees de dilluns, els equips de l’AE Santa Susanna ja han tornat a gaudir de les seves instal·lacions.
 

Darrera actualització: 27.11.2020 | 14:32