Cursos gratuïts per crear o millorar el teu comerç online

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 09:00

L’Ajuntament de Santa Susanna s’adhereix a la plataforma digital Digiemprèn de la Diputació de Barcelona

L’àrea de comerç de l’Ajuntament de Santa Susanna s’ha adherit a la plataforma digital Digiemprèn de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un servei de formació i d’informació que permet estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online. Digiemprèn ofereix una àmplia diversitat de cursos gratuïts de tres setmanes per aprofundir en els temes que afecten al comerç online.

Digiemprèn va dirigit a les persones que disposen d’un comerç físic a la demarcació de Barcelona i volen obrir un negoci digital a Internet. També a aquells negocis que ja són presents a la xarxa però que el volen millorar. Aquests cursos permeten obtenir eines i estratègies per fer-los lluir i per treure’n el màxim profit possible, fer-los atractius i captar l’atenció dels potencials clients.

El ritme del curs el marca el mateix alumne. Digiemprèn ofereix com a material vídeos tutorials amb material descarregable i exercicis voluntaris. Com que es tracta de formació, també es disposa de fòrum d’usuaris i professors per intercanviar informació, plantejar i atendre dubtes.

En aquest enllaç podreu trobar tota la informació de cursos, per si són del vostre interès.

Les inscripcions als cursos començaran el proper 25 de febrer.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 09:29