Comunicat d'Alcaldia

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 00:00

Com a mesura de seguretat, a causa del fort temporal de vent i de pluja que està afectant el poble, sobretot a l'espai públic, l'Ajuntament de Santa Susanna, conjuntament amb els responsables de Protecció Civil i del departament d'Educació de la Generalitat, s'ha decidit suspendre les classes a tots els centres del municipi, com a mínim, fins dimecres.

Es recomana molta precaució a tots els habitants del poble, evitar apropar-se al mar i aturar-se a prop de murs de contenció i de tanques publicitàries. Les activitats a l'aire lliure queden suspeses i es recomana seguir amb atenció les informacions i recomanacions que es vagin donant des del servei de Protecció Civil i des de la Policia Local de Santa Susanna.

Davant de qualsevol situació, podeu telefonar al telèfon d'emergències 112, o directament a la Policia Local de Santa Susanna 680661661.

També us informem que la Diputació de Barcelona ha suspès la visita del Bus del Consumidor programada per avui dimarts dia 21 a les 10.30 hores i que la Biblioteca Vall d'Alfatà romandrà tancada durant el dia d'avui.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 16:52