Celebració de la primera diada de la Policia Local de Santa Susanna

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 09:00

La Policia Local de Santa Susanna va celebrar dissabte 27 d’octubre el lliurament de guardons amb motiu de la seva primera diada. L’acte es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà i va comptar amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Local de Santa Susanna acompanyats de les seves respectives famílies. També hi van assistir nombrosos representants d’altres cossos de policia locals, estatals i autonòmics i dels diversos sectors de la població susannenca, que van voler ser presents en aquest emotiu acte. 

Va ser la primera festa en tota la història d’aquest cos i l’acte va ser un reconeixement als seus membres pel seu compromís com a policia democràtica i a la seva voluntat de servei a la ciutadania, per la seva implicació social, presència en el territori i proximitat a la ciutadania.

Un reconeixement que es va materialitzar amb el lliurament de diverses felicitacions individuals als agents que han dut a terme alguna actuació meritòria en el darrer any i que també es van fer extensiu als ciutadans i agrupacions que han col·laborat en tasques de suport a la policia local, també en aquest darrer any.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, el regidor de la policia, Josep Lluís Mulero, i el sergent cap de la policia local de Santa Susanna, Raül Barjuan, van ser els encarregats de fer l’entrega de les diverses felicitacions i de les tres medalles que es van atorgar als caps de la policia de Santa Susanna, de Caldes de Malavella i de Sant Celoni, com a impulsors de la campanya “Escuts solidaris, pels valents” que ha ajudat a poder fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, que ha de ser el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 08:43

Imatges

Diada Policia Local 2 Diada Policia Local 3