Campanya de joguines de Nadal a Santa Susanna

Dimecres, 27 de desembre de 2017 a les 00:00

L’Àrea de Benestar Social ha portat a terme el Projecte “Campanya de joguines de Nadal a Santa Susanna”. 

És per aquest motiu que es vol agrair l’entrega de joguines a Poly Joguines del Centre Comercial de Santa Susanna i a tota la població de Santa Susanna que ha col·laborat donant una joguina nova i material escolar a la Biblioteca Vall d’Alfatà. Gràcies a tots i totes vosaltres, els infants de Santa Susanna, podran gaudir d’aquestes joguines i material escolar, aquest Nadal.

Les joguines que s’han entregat als petits i petites de les famílies usuàries de Serveis Socials, provenen, per una banda, per  la compra realitzada per part  de l’Ajuntament a Poly Joguines del Centre Comercial de Santa Susanna, els quals han millorat les condiciones econòmiques. I per altra banda, la Biblioteca Val d’Alfatà de Santa Susanna, que s’ha adherit a la campanya de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, juntament amb les Biblioteques del Maresme, Bibliosolidàries, ha realitzat una campanya de recollida de Joguines noves, no bèl·liques i no sexistes, des de mitjans de novembre.

Tot el projecte s’ha realitzat seguint amb la Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l’adolescència, els infants i els adolescents “tenen dret al descans, al joc i a les activitats recreatives pròpies de llur edat com a part de l’activitat quotidiana.... El joc s’ha d’entendre com un element essencial del creixement i la maduració dels infants i els adolescents. Els jocs i les joguines s’han d’adaptar a les necessitats dels infants i els adolescents i han d’ajudar al desenvolupament psicomotor de cada etapa evolutiva”.

 

Darrera actualització: 27.12.2017 | 15:11

Imatges

Campanya de joguines de Nadal