Baixen un 11% els delictes a Santa Susanna durant el 2017

Dijous, 1 de de febrer de 2018 a les 00:00

La Junta Local de Seguretat de Santa Susanna valora positivament el balanç de l’any.

L’Ajuntament de Santa Susanna ha celebrat la Junta Local de Seguretat presidida per l’Alcalde, Joan Campolier, i amb l’assistència del Regidor de Governació i Seguretat, Josep Lluís Mulero, i representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, el Cos de Mossos d’Esquadra i la Guardia Civil. Els diferents cossos policials han posat de manifest la caiguda dels delictes en un 11% respecte l’any anterior en el municipi.

Durant la Junta de Seguretat Local s’han estudiat projectes de col·laboració entre els diferents cossos de la seguretat pública, s’han traçat estratègies per incrementar la seguretat i s’han valorat positivament els resultats de l’any anterior.

Les Juntes Locals de Seguretat analitzen i valoren la situació de la seguretat pública d’un municipi i concreten les polítiques de seguretat. A més, en aquestes juntes s’elabora i s’aprova el Pla de Seguretat Local, es treballen els plans específics d’actuació i es consensuen el plans d’emergències o les mesures de seguretat viàries.

Darrera actualització: 01.02.2018 | 11:59