Avís d'afectacions al trànsit al casc urbà i accessos a urbanitzacions i altres zones

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 00:00

El proper dilluns 29 de juliol comença el trasllat de l'edifici modular docent per als estudis de secundària (1r. a 4t. ESO) que s'ubicara al recinte de l'escola Montagut i que entrarà en funcionament pels estudis de 1r. d'ESO al proper mes de setembre. Aquest trasllat provocarà que durant tota la setmana hi hagi afectacions al trànsit del centre urbà, des del carrer del Bou fins al camí de la Riera, i per tant als accessos a la zona dels Blocs i de la Urbanització La Vall, del Pia de Can Rates i urbanitzacions que es comuniquen amb aquestes zones i el disseminat muntanya, i especialment al carrer Farigola, que alteraran la normal mobilitat pel municipi.

A l'arribada de cada transport hi haurà talls puntuals del trànsit en aquestes zones. A més, els veïns del carrer Farigola, hauran d'entrar i sortir del seu carrer per la part nord, atés que la sortida cap a la zona dels Blocs de la Vall estarà tallada permanentment durant la durada dels treballs de muntatge de l'edifici. La previsió és que els treballs de trasllat i instal.lació s'allarguin durant tota la setmana, del 29 de juliol al 2 d'agost. 

Us preguem que disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar, però són uns treballs absolutament necessaris per disposar de l'edifici en funcionament al mes de setembre. 

Cordialment, 

Joan Campolier Montsant, 

Alcalde. 

Santa Susanna, juliol 2019. 

Darrera actualització: 31.07.2019 | 16:47