Ajuts per a autònoms i microempreses del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 09:00

Des d’avui ja es pot tramitar a través del Canal Empresa el pagament únic de 2.500 euros destinat  a empreses de fins a 5 treballadors i una facturació anual màxima de 500.000 euros.

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ja ha activat la línia d'ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Aquest suport és per pal·liar els efectes de la pandèmia de coronavirus COVID-19. Des d’avui, a través del Canal Empresa, ja es poden fer els tràmits per demanar-ho.

Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, establiments i activitats d’interès turístic de fins a cinc treballadors i un màxim de 500.000 € de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

En aquest enllaç trobareu tota la informació relativa.

Darrera actualització: 16.04.2020 | 14:34