Adquisició de dues motocicles per a la policia local de Santa Susanna

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 09:00

En el marc de la renovació del parc mòbil de vehicles, que es ve portant a terme en el Cos de policia local de Santa Susanna en aquests darrers anys, avui han estat lliurades dues noves motocicletes per cobrir una de les demandes que, de manera recorrent, se sol·licitaven als responsables de la policia.

Es tracta de dues motocicletes uniformades de la marca BMW model G 310 GS de 300 cc que ja s'utilitzen des d'aquest mateix matí per donar servei a tot el municipi.

La configuració de la nostra vila i el volum de visitants que rebem, fan d’aquest tipus de vehicle l’idoni per poder atendre els requeriments es facin, de manera més ràpida i eficient, ja que són idònies per arribar arreu i sense dilacions.

Amb la incorporació d’aquests nous mitjans, la policia local de Santa Susanna es dota en l’actualitat de dos vehicles turismes uniformats, un d’ells, un Nissan Qashqai dotat de l’equipament necessari per a redactar accidents, un citroën C4 equipat amb impressora i kid de trasllat de detinguts, més un altre turisme de paisà, juntament amb dues scooters, també uniformades de 250 cc i dues bicicletes adaptades per a usos policials. Dotació que ha de cobrir de manera suficient les demandes que per part de la ciutadania puguin arribar.

Darrera actualització: 16.08.2018 | 13:32