5.000 persones omplen Santa Susanna amb el Raid hípic internacional

Dilluns, 10 de de desembre de 2018 a les 09:00

Els dies 6, 7 i 8 de desembre Santa Susanna va acollir la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La 65ª edició de la International Raid Barcelona-Santa Susanna (la darrera gran prova del calendari de raid) va reunir 156 binomis (genet/cavall) de 16 nacionalitats diferents.

Entre participants, jutges i acompanyats, Santa Susanna va acollir més de 5.000 persones. El raid està format per quatre curses: la CEI*, una prova de 85 km dividida en tres fases; la CEI3*, que es fa en dos dies i amb un recorregut de 192 km; i les CEI2* i CEIYJ2*, amb un total de 152 km, dividits en sis fases.

Els guanyadors van ser, a la prova reina, la CEI3*, l’amazona francesa Virginie Atger; a la CEI*, el genet francès, Roman Lafaure; a la CEI2*, l’italià, Daniele Serioli; i a la CEIYJ2*, la guanyadora va ser la francesa Isee Rogliardo.

Entre els assistents, són uns fixos els excampions del món de Juma's Team Maria Álvarez i Jaume Puntí, així com altres participants de renom com l'antic campió mundial de motociclisme Àlex Crivillé.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, assegura que “acollir una prova hípica internacional d’aquestes característiques demostra, una vegada més, que estem ben preparats com a poble per respondre a les necessitats de grans esdeveniments --com aquest-- que tenen un alt nivell d’exigència i amb necessitats tan especials com espais polivalents, oferta d'allotjament i una seva bona connexió amb els països participants”.

Darrera actualització: 11.12.2018 | 11:07