200 atletes participen a la 6ª Triatló de Santa Susanna

Dimarts, 1 de d’octubre de 2019 a les 12:00

Santa Susanna ha tornat a acollir una de les proves més espectaculars del calendari atlètic del país. El diumenge 29 de setembre es va celebrar la 6ª Triatló que ha aplegat una participació de 200 atletes. La Triatló és una especialitat atlètica que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu. La prova forma part del Campionat de Catalunya per grups d’edat i està organitzada per la Federació Catalana de Triatló. La cursa consistia en 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu.

Els guanyadors de la categoria masculina van ser: primer, Enric Boldú; segon, Àxel Badia; i tercer, Pedro Baldantoni. A la categoria femenina les guanyadores van ser: primera, Helena Moragas; segona, Abril Estradé; i tercera, Mònica Crisol.

També es van premiar als tres primers guanyadors per grups d'edat i als millors equips.

Darrera actualització: 01.10.2019 | 12:55