XXII Jornada de l'horta

Dimarts, 27 de de novembre de 2018 de 16.15 h a 21.00 h

Dimarts 27 de novembre se celebrarà al Pavelló Municipal de Santa Susanna la jornada tècnica de referència "XXII Jornada de l'horta" dins del projecte Horta.Net impulsat pel DARP a través de l'IRTA.

El projecte té l'objectiu de desenvolupar sistemes de producció sostenibles i potenciar l’obtenció de productes hortícoles proximitat. 

Durant la jornada, es presentarà el programa Horta.net, així com xerrades sobre els “efectes dels parasitoids en el control de Tuta absoluta en tomàquet”, “l’ús de feromona de confusió sexual pel control de Tuta absoluta en tomàquet d’hivernacle” per part de IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) i “avaluació del control d’Aculops lycopersici mitjançant productes residu zero”.

L’assistència a aquesta jornada és completament gratuïta. Si hi esteu interessats, podeu inscriure-us a la Federació Selmar trucant al 629 764 134, enviant un mail a selmar@federacioselmar.com o bé a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Consulteu el programa de la jornada en PDF. 

Adreça:

Pavelló Municipal de Santa Susanna.

Darrera actualització: 13.11.2018 | 16:04