Suport Emocional i Ajuda Mútua per familiars de persones amb deteriorament cognitiu.

Del 1 de desembre de 2017 al 31 de maig de 2018 (De 15.15 h a 16.30 h)

L’Hospital Sant Jaume de Calella, amb el suport de l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital (AVAH), i en col·laboració amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Maresme (AFAM), ofereix un recurs de suport psicològic individual i grupal per a persones cuidadores no professionals.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GAT-M) és un espai suport psicològic als cuidadors i famílies, amb la finalitat de proporcionar una formació teòrica de les malalties neurodegeneratives, proporcionant el desenvolupament d’estratègies, les habilitats dels membres del grup i reduint els factors estressants.

Les sessions es van iniciar el 20 de setembre, amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, amb una freqüència quinzenal durant tot l’any. Les sessions es realitzaran els dijous en la franja de 15:15 a 16:30 hores, destinada a tots els familiars de persones afectades amb demència que creiem que es poden beneficiar del recurs.

L’objectiu principal del Servei de Neuropsicologia de l’Hospital Sant Jaume de Calella (AVAH), és contactar amb el màxim de famílies que es trobin en situació de ser cuidadors de persones amb deteriorament cognitiu, amb la finalitat de realitzar un acompanyament, des dels estadis inicials de la malaltia, i assessorar psicològicament en les dificultats amb les que es puguin trobar durant tot el procés de la malaltia.

Informació de contacte per professionals i familiars:

Lorena Grau Guinea

Psicòloga Sanitaria i Neuropsicòloga.

Num. Col. 16251

lgrauguinea@salutms.cat

Tel. 93 769 02 01/ Ext. 2942.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 10:00