El coronavirus SARS-CoV-2: Com prevenir la seva transmissió en establiments minoristes d’alimentació i de restauració

Del 9 a les 16.00 h al 16 de de juliol de 2020 a les 18.30 h

Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d’aliments sobre pràctiques de manipulació, mesures d’higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

El curs consta d'una sola sessió, podeu escollir l'horari que més us convingui per inscriure-us:

Sessions:

  • Dijous, 09/07/2020 Tarda 16:00 - 18:30
  • Dimarts, 14/07/2020 Matí 10:00 - 12:30
  • Dijous, 16/07/2020 Tarda 16:00 - 18:30

[Llegiu-ne més a continuació]

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d’alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes. Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus SARS-CoV-2 és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de manipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones.

Modalitat:

Formació en línia. Es basa en una presentació PowerPoint. Amb temps per a preguntes al final de les exposicions en directe per part dels participants o a través del xat de la plataforma en línia (ZOOM) i contestades al final de l’exposició per part dels ponents.

Destinataris: Manipuladors d’aliments que treballin en establiments alimentaris de competència municipal.

Participants: Nombre mínim: 15, màxim: 30

Durada: 90 minuts

Avaluació i Acreditació:

  • Sistema d’avaluació: Assistència
  • Tipus d’acreditació: Certificat d’assistència

Continguts

  1. El virus i les seves vies de transmissió
  2. Mesures d’higiene, salut i protecció
  3. Manipulació d’aliments
  4. Mesures per evitar la transmissió

Promotor: Servei de Salut Pública. Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum.

Sessions:

  • Dijous, 09/07/2020 Tarda 16:00 - 18:30
  • Dimarts, 14/07/2020 Matí 10:00 - 12:30
  • Dijous, 16/07/2020 Tarda 16:00 - 18:30

Inscripcions: Per inscripcions, poseu-vos en contacte amb el vostre ajuntament.

Darrera actualització: 10.07.2020 | 09:06